Ключем

Николай Супличенко
В озеро сонце, як в люстерко.
Летять у вирій журавлі…
І тінь сумна А.В.Костенко
З краю до краю по землі.
Розпласталася оберегом
І муром стала на віки.
А час вкриває білим снігом,
Що кидають з небес зірки
Думки і скроні, і надії
Й дарує спокій: Все мине!
А мрій пташки ключем у вирій-
Моя – за ними пожене…