February - 2021

Дмитрий Погребняк 555
Тихо з неба кружляють і летять сніжинки
потім щільним розсипом на землю падають
товсто покриваючи з кучугурами стежинки
вони від вітру хвилями дуже жваво плавають...
Випурхнули немов зграйкою хлопці і дівчата
з радістю щебечучи до гірки слизької побігли
і в руках у кожного є льодянка або санчата
а деякі навіть спуститися по разу встигли...
Далі дітлахи сліплять кумедну бабу снігову
і один з одним розпочнуть у сніжки гратися
а ще будуть сніжинки ротом ловити на льоту
і коли замерзнуть-додому вже пора збиратися...