Неспокiй

Галина Чехута
Гряда холодних хмар,
Як привиди дощів,
Рухома.

Листаю календар,
І смуток у душі,
Як втома.

Усе було в житті:
Падіння і підйом,
І сльози.

Безсилля почуттів
І внутрішній надлом,
Погрози.

Як світло давніх днів,
Всі радощі мої,
Кохання.

Душі бентежний спів,
Думок шалений рій,
Зітхання.

Ловлю серцебиття,
Як зови вівтаря,
Як кроки...

Згасають дні життя,
Як вранішня зоря...
Неспокій…