Хочу тобi у почуттях - 2021

Дмитрий Погребняк 555
Хочу тобі у почуттях своїх зізнатися
і вже давно пора про це поговорити
і я на порозуміння буду сподіватися
адже щоб бути разом треба захотіти...
Хочу тобі у почуттях своїх зізнатися
і мабуть правду у відповідь отримати
про наболіле нарешті спробую дізнатися
адже не зможемо любов ми стримати...
Хочу тобі у почуттях своїх зізнатися
в дівочі очі не зміг я не влюбитися
і якщо є взаємність треба зустрічатися
адже тоді і спільної долі підкоритися...