63 Уж весны приступил нежный шопот... 5460

Сергей Петриков
Happy Birthday!!! (19.2.)
Dedicated to Victoria Justice


***
Already spring has begun a gentle whisper
and the rays warmed the old snow ...
Here I heard a horse stomp -
continuous and joyful running ...

Get up quickly, get dressed, and in the field
I'll run away through the smells of the forest.
There is nothing more beautiful than will -
how the demon does not denigrate her.

And she is both flight and acquaintance
with his swift-winged dream.
And bondage is treachery of darkness,
banished by beauty.

You have as much beauty as you want,
my sun, delicate flower!
You, know, prophesy happiness to all souls
as the call of summer - spring sprout ... (18.2.2021)

***
Уж весны приступил нежный шопот
и согрели лучи старый снег...
Вот послышался конский мне топот -
непрерывный и радостный бег...

Быстро встану, оденусь, и в поле
убегу через запахов лес.
Ничего нет прекраснее воли -
как её не порочит уж бес.

А она - и полёт, и знакомство
со своей быстрокрылой мечтой.
А неволя - то тьмы вероломство,
изгоняемое красотой.

Красоты ж у тебя сколько хочешь,
моё солнышко, нежный цветок!
Ты, знай, счастье всем душам пророчишь
как зов лета - весенний росток... (18.2.2021)

 


Адрес фото открывается при редактировании
137211498_3651973541536192_889184326563221226_n