ру-бг, И радость ж, превод Лит на Лилия О

Величка Николова -Литатру 1
И радость жизни...

Автор: Лилия Охотницкая

Пути, дороги...
Дела, тревоги.
Недели, годы...
И мир природы.
И я, и люди...
Мечты о чуде.
И радость жизни
В своей Отчизне.

*

И радость жизни...
(И радостта от живота)

Автор: Лилия Охотницкая

Превод:  ру – бг:  Величка Николова – Литатру1

Път и пътеки…
Дела, тревоги.
*Дни и години…
и мир природен.
И аз, и хора…
Мечти за чудо.
Жизнена радост
в мойта Родина.

*
*Дни - да се разбира: "седмици"