Ти

Ольга Арканова
Ти! Ти - моє життя!
Ти! Ти - мій світ кохання!
Ти - мій гріх і каяття!
Ти - любов моя остання!

Ти! Ти - моє життя!
Ти! Ти - мій світ кохання!
Ти - мій гріх і каяття!
Ти - любов моя остання!

Я без тебе як тінь,
Ти моя височинь.
День без тебе, як ніч,
Ми тепер врізнобіч,
Ніби світла нема,
Без любові твоєї імла.

Ти! Ти - моє життя!
Ти! Ти - мій світ кохання!
Ти - мій гріх і каяття!
Ти - любов моя остання!

Ти! Ти - моя весна!
Ти! Ти - мій промінь сонця!
Ти - принцеса з мого сна!
Ти - мій світ в віконці!

Ти як мрія прийдеш,
Моє серце знайдеш!
Забриниш як струна!
Я - один, ти - одна!
Ніби світла нема,
Без любові твоєї імла.

Ти! Ти - моя,  моя!
Ти! Ти моя єдина!
Сяє посмішка твоя,
Як в саду калина.

Ти! Ти - моє життя!
Ти! Ти - мій світ кохання!
Ти - мій гріх і каяття!
Ти - любов моя остання!