Пирiг iз медом

Айрина Рыжая
Крокуй до раю, крокуй до мене.
Гаряча кава, пиріг із медом.

Або, якщо забажаєш — ромашковий чай.
Приходь до мене. Будь ласка.
Приїжджай.

Крокуй до двері,
а я у чашку відріжу лимона ломтик.
На столі — пиріг із медом,
а мені найсолодший
твій дотик.