Завжди буду кохати

Вова Дедуля
 Я кохав,кохаю і завжди буду
кохати бажану і найкращу із кращих матерів мого часу. І коли я покину цей
грішний світ моя душа завжди буде рядом з душею моєї мами.

           ***
Мамо моя рідна,
Ніжна,гідна.
Ти моє натхнення
і любов.
Долю я бажаю,
Іншої не маю,
Що б в душі
на завжди
Ти була зімной.
   В.Савош.
17 лютого 2021р.