На день святого Валентина дива трапляються - 2021

Дмитрий Погребняк 555
На день святого Валентина дива трапляються
і свято бажане тоді у всіх закоханих настане
адже не просто так почуття у нас з'являються
і тільки від душевного тепла серденько розтане...
Дівочі очі сяють не завжди від красивих квіт
ще важливіше дотик губ з ніжним поцілунком
відтоді в відчуттях внутрішній змінюється світ
знайти свою людину для нас буде подарунком...
І відшукати своє щастя це найцінніший скарб
любов взаємна дорогоцінна дуже є коштовність
ми сплетемо наше життя із різноманіття фарб
в наших кроках на зустріч потрібна послідовність...