Там пiд черешнями в саду

Макин Тоша
Там під черешнями в саду
козак любився з милою.
А з ранку заграла сурма,
бо не скінчилася війна.
 
Там під черешнями в саду
червоним мак розквітне знов,
бо з півночі повзе пітьма,
і ллється кров, і йде війна.