Неизвестен читател

Величка Николова -Литатру 1
Неизвестен читател
(пословица)
Автор - Литатру

Неизвестният читател
е като крадец - влиза, крадне и бяга.

*
( Случвало ми се е да разбера кой е неизвестния читател с помощта
на техническите ми познания.)

Неизвестни читатели
(афоризъм)
Литатру

Неизвестните читатели,
както и крадците
са най- нежеланите гости!

*