Коли я попадаю в омут - 2021

Дмитрий Погребняк 555
Коли я попадаю в омут твоїх глаз
в них жваві вогники ще я відчуваю
і від їх теплоти зігріваюся щораз
а потім у спогади завжди поринаю...
Коли я попадаю в омут твоїх глаз
в них зниклу посмішку я відшукаю
і від жіночих чар отримаю екстаз
і досі почуття не охололі помічаю...
Коли я попадаю в омут твоїх глаз
в них тільки подивитися потрібно
і серце получає в котрий раз доказ
що стала ти для мене дуже рідна...