Веснянки справжнэ свято...

Елена Буторина-Палагута
Из альбома "Маленькие Приятности"

«ВЕСНЯНКИ  СПРАВЖНЄ  СВЯТО...»

Блискоче ранок іскорками сонця...
І ловить погляд чарівний весни...
І гілкою берези б’є в віконце...
І дух веде в квітучі, гарні сни...

А там – любові квіточки вбирають
Потоки променів, що ллють з небес...
Зізнатися в любові помагають...
У кожну мить пізнати світ чудес...

Бутончики секрети розкривають
Давно забутих безтурботних снів...
А сонечко теплом їх зігріває,
Дарує блиск весняних почуттів...

Ось це і є Веснянки справжнє свято!!!
Для зрілих леді та малих дівчаток...