Завiрюха - 2021

Дмитрий Погребняк 555
В повітрі пухнастий сніг кружляє
і грудкою сніжинки липнуть на вікно
з самого ранку завірюха не вщухає
і вся земля укуталася в біле сукно...
І в шуби товсті одяглися дерева
верхівки їх тільки в льоду стирчать
і виглядає начебто корона кришталева
на них сніжинки алмазами блищать...
Усі дома огорнула сніжна павутина
дороги теж ще знаходяться у полону
і стелиться туман як маленька хустина
вкриваючи замети у прозору пелену...