Лютий - 2021

Дмитрий Погребняк 555
Лютий завжди на тепло скупий
хоча закоханість характер змінює
він почуття ховає бо дуже мудрий
і тільки погляд щастя випромінює...
І серце від красоти жіночої розтане
коли в очах весінніх він зігріється
то сперечатися з долею не стане
і з нареченою за руки візьметься...
Хоча зимовий місяць цей останній
і мабуть скоро березню поступиться
ми знаємо наміри його всі тайні
погода зміниться коли він влюбиться...