Весенний снег

Людмила Прилуцкая
Спить мороз
І мало снігу,
Лишивсь де-не-де
сонце тихо,
Нам на втіху
той сніжок краде...

Вже весняний
вітер дише,
І струмок бринить
Що не день,
то все тепліше,
І зима тремтить...

Прокидається
так ніжно,
Дівчина-Весна,
І трави
смарагди свіжі,
Й квітка чарівна...

А раніше всіх
Радіє
перший в небі птах,
Йде весна,
Несе надію,
танучи в снігах..

10.02.21