21-02-09-02891 Зустрiч UA

Вилобержи
А ти знаєш як буде зустріч
наша перша з тобой виглядати?
Чи то буде пісок зибучий,
чи то сніг під ногами скрипучий,
чи у горах буддійський храм?
.
Ну а може ми десь на Гоа
будем чай із маленьких горняток
з ароматом жасміну і м'яти
пити жадібно і завзято
разом з поглядом і ім'ям?..
.
І чуттєво ледь-ледь торкатись
у долоні занурених пальців,
на щоках твоїх проміні сонця
будуть посмішкою в дужках...
.
Я тебе запрошу на танець,
щоб волосся і губ ароматом,
і тобой досхочу надишатись
і земля б оберталась навспак...
.
І на березі океану
ми обидва в абсенті кохання
зустричатимо новий ранок,
що чекали на все життя...
.
Утром рано ти вийдеш на ганок,
вся духм'яна, така рум'яна,
посміхнешся двум смужкам кохання:
таке щастя - нове життя...
.
А я буду тебе цілувати,
бо я - знову щасливий тато,
моя дівчинка, мій хлопчатко,
я кохаю безмежно вас!