Красою граэ весь квiтучий свiт...

Елена Буторина-Палагута
Из альбома "Маленькие Приятности"

«КРАСОЮ  ГРАЄ  ВЕСЬ  КВІТУЧИЙ  СВІТ...»

Красою грає весь квітучий світ...
І ніжністю... І свіжістю... І світлом...
Наспівами солодкозвучних лір...
І щастям, сяйвом сонця оповитим...

Знайти пелюстки шовковистий блиск,
Метеликів на бал весни зазвати
Бутони мріють... І відкрити лист,
Що шле весна духмяним ароматом...

Ти тільки подивися на цей бал
Яскравих почуттів! Прекрасних квітів!!!
Сьогодні дух летить на карнавал,
Де щастям сяють всі весняні миті...

І все це – Свято Юної Весни!!!
Співай на ньому чарівні пісні!!!