Вперед

Валерий Гаевский
Вперед – хороше слово і наснага
Заводить, збуджує і до мети веде
Вперед – і лозунгу тому ти радий
І вже не думаєш, куди він приведе

Вперед – і думаєш про різне
Хто сина, матір, хто доньку рятує
А хто, повіривши, прийняв це як наріжне
Віддався тим словам, віддався суї

Віддавшись, кинувши свої думки і мрії
Все зосередив на ідеях тьоть і дядь
Нам необхідно зрозуміти без затії
Чому не всі і не стрімглав туди летять

Побігши і себе забувши вщент
Нам необхідно подивитись на заваду
Подумати чому оті, хто верещить - вперед
Завжди тихенько залишаються позаду.
05.02.2021