Господь...

Любовь Переверзева 3
ВІН той що хочем бачити в собі!
Любов без війн, хоч смерть і на хресті!

ВІН те що нас рятує повсякчас,
Не дивлячись на наш гріховний квас.

ВІН знає душу нашу, та життя.
ВІН вічна в Світ Любов всього буття!

Спасіння й правда, диво відкриття
Усім, хто відчуває з ним злиття.

Ісус Христос!Господь і син Отця!
ВІН кожному є благом каяття.

ВІН є надія на Добро, Любов,
ВІН вічність святості життя основ!