Загубилося кохання

Татьяна Лемешко Безпалюк
Загубилося кохання,
Замела зима сліди.
Я кажу тобі в останнє:
« Ти до мене не ходи!

Ти мені навіщо пишеш
Обіцянки у листі?
Я однак тебе залишу.
Дай побути в самоті!»

Що лишилося між нами
Лише спогади, жура…
Не зійшлися берегами
Вітер сльози витира.