Украинский Гарик 836

Владислав Красса
Український Ґарик 836



За мотивами І. Губермана

Розростається плоть, пригальмовує ум,
На вечерю спливаються рОки.
І приємно згадати, що все ж таки був
І комусь був потрібний (хоч трохи).