Am vrut sa-ti spun

Галина Чиореску
Am vrut sa-ti spun tot ce inima-mi simte,
Am vrut sa-ti spun foarte multe cuvinte,
Dar toate mi s-au oprit in gitlej
Si nu stiu de va mai fi asa vre-un prilej...


Am vrut sa-ti spun, ca fetita mea-i mare,
Si ca acum ea-i "Doamna profesoare"
Si este extraordinar de cuminte,
Dar n-ai sa auzi de la mine aceste cuvinte.


Am vrut sa-ti spun multe, dar nu-ti spun nimic,
Traieste si-ncolo cum pin-acum ai trait,
Eu niciodata nu te-oi deranja,
Traieste in pace cu familia ta!...


            04.02.2021