Ma simt copil in suflet

Галина Чиореску
Ma simt inca copil,
Desi trecut-au anii,
(S-au dus pe rind tiptil
Far-sa-i observ, sarmanii).


Ma mira inca o floare,
O pasare cum zboara,
Un rasarit de soare,
Un fluture pe-afara,


O luna, ce rasare
Mi-aduce fericirea
Si orisice splendoare
Trezeste-n piept uimirea.


Ma simt copil in suflet,
Si aici este mirarea :
Sa fii cu plete albe,
Da-n suflet - sarbatoare!


              03.02.2021