Mamei

Галина Чиореску
Maicuta, in pamintul rece
Oare citi ani vei mai petrece?
Crescut-a iarba pe mormint,
Demult nu esti, iar eu mai sint.

Si minile care-au muncit
Acolo doar s-au odihnit.
Mi-i dor de tine, scumpa mea,
Cind oare ne vom revedea?

Atit de singura ma simt
Ca nu te am pe-acest pamint.
Ne va uni doar cerul lin.
Maicuta mea, eu vin curind!...


           03.02.2021