Mamele noastre

Галина Чиореску
Toate mamele sunt la fel,
Dar fiecare e unica totodata,
Asta o stie s-un prunc mititel,
Pe care mama in brate il poarta.


Toate mamele la fel retraesc
Si le doresc la copii numai bine,
Toate mamele copii-si iubesc,
Dar a mea - doar pe mine!!!


Din toate mamele cite sunt pe pamint,
Doar a mea ma poate-ntelege,
Cind dorul m-apasa si sufletu-i frint,
Doar mama mea poate sa-l lege...