E liniste si pace

Галина Чиореску
E-atita liniste in casa mea,
C-aud cum a cazut o stea,
Cum arde focul in camin,
Cum cade neaua pe pamint.


E-atita liniste si pace
Si toate-s bune, totu-mi place,
O bucurie ma-nfasoara,
Ce sfinta zi, ce sfinta seara!


Atita farmec pe pamint
Ne-ai daruit, o Doamne Sfint!
Totu-i perfect si-i minunat,
Fii Tu in veci glorificat!!!!