Poezii pentru micuta Mia

Галина Чиореску
Ce frumos ninge afara!
S-a lasat zapada iara,
Punem mina pe lopata
Si mai facem loc la alta.


E bine in casa
Cind pinea-i pe masa
Si cind se aduna
Toti impreuna.


Stau toata iernuta
La soba calduta
S-astept primavara
Ca sa vina iarasi...