Binecuvintare

Галина Чиореску
Alaturi imi sunt si pixul, si-o foae
Si-n linistea, ce-acu domneste-n casa,
Stind linga soba, inima de placere se-nmoaie
Si stiu, ca ceva din asta precis c-o sa iasa.


O sa apara o noua poezie
Despre zapada, ori un apus de soare
Si despre ce va fi ea - inca nu se stie,
Dar principalul e, ca ea o sa apara.


Degraba se va naste, o simt cum vine
Ca si un prunc cind ceasu-i bate.
Sunt singura, nu-i nimeni linga mine
Si astfel de clipe sunt foarte minunate!


           02.02.2021