Акростих Цымбал Сергей украинский

Брущенко Алёна Бруна
  Цілунком музи зачарований,
 тИ граєш снами невимовними,
  Мелодіям даєш народження,
  Благословення і продовження.
  Аристократ духовних принципів,
  Летять у простір звуки істини.

Створіння музики – душа твоя,
Емблема – саксофон в руках,
Розповідай про все, що бачить світ
Грайливо, наче сотні літ
І ер всотав в себе, герой-поет.
Йди й грай, бо ти – життя експерт.