Sevmedim

Алиев Орхан Адам
Bu sevdadan yandi qelbimwaliwdi
Umudlerim roya olub qariwdi
Usdu urek, punhan ede sirrini
Picildadi susuz dodaq daniwdi

Men ki senden ozgesini sevmedim
Cefa cekdim, sefasini bilmedim
Dawiyiram sine dolu hesreti
Bu sevgimde sevinmedim,gulmedim

Cox gozledim donub belke gelesen
Nece hesret cekdiyimi goresen
Ibret alib, baxib bele ewqine
Sevgi nedir anlayasan, bilesen

Konul waddir sen yanimda olanda
Sevinc hissi ureyime dolanda
Unuduram bu dunyani bir anliq
Saclarini men qoynuma alanda