Batrinete

Галина Чиореску
Tot mai grele-s picioarele,
Parul se face mai alb,
Iar glasul mai slab.


Tot mai slabe-s vederile
Si mai rau eu aud,
Asta-i adevarul crud.


Doar inima cit traeste
Din mersu-i nu se opreste,
Chiar si atunci cind i-i greu,


Ea pina la moarte iubeste,
Caci nu imbatrineste,
Ci tinara este mereu...