Сiчень завершив шлях

Неонила Морозюк-Мила Бренер
Січень завершує свій шлях
Вже естафету прийме лютий,
По праву ще панує заметіль
І стелить килимами срібло.

Зі сходом - сипле золотом
На заході оранж, мреживо,
Мороз чаклун і дивовижно
Малює візерунки в вікнах.

Ліси дрімають в спокої
Сади із шовку простирадла,
Птахи у втомі і чеканні
Із нетерпінням не весну.