La mine acasa

Галина Чиореску
In odaia mica e cald, e liniste si e multa lumina.
Sezind linga soba, incerc sa scriu o poezie,
Tot ce-mi vine in cap astern pe hirtie,
Iar pe suflet imi este usor si atit de bine!


Si nimic acu nu ma mai deranjaza,
Toate ingrijorarile au ramas in afara.
E liniste, tihna si e cald in camara,
Iar ingerul Domnului pacea mea o vegheaza...



               15.01.2021