Invata-ma te rog

Галина Чиореску
Invata-ma sa nu ma tem de moarte,
Sa pot oricind sta dreapta-n fata ei,
Caci viata dupa moarte exista mai departe
Sub alta forma, intr-o alta lume, daca vrei.

Invata-ma aicea sa traesc
Frumos si intelept, cum Tu doresti,
Invata-ma sa pot sa pretuesc
Tot, Doamne, ce imi daruiesti.

Invata-ma pe-aproape sa-l iubesc
Asa, cum Tu pe mine m-ai iubit,
Fa, ca la rau sa nu ma mai gindesc,
Ajuta-ma ca sa traiesc cinstit.

Si eu ma bizui nu pe-ntelepciunea mea,
Ci pe a Ta nemarginita-ntelepciune.
Fii Tu oricind Lumina-n calea mea
S-asculta aceasta mica rugaciune!


              28.01.2021