моя iстина

Вера Деревьянко
Не втрачайте люди час спішіть себе спасать січас
Робіть масаж робіть зарядку покупайтеся ви для порядку.
Чисті мислі чисте тіло
Основне в житті хорошім
діло.
Я миттєво
униваю  та масаж допомагає діафрагмочку розслабляю
Гарний настрій повертаю.
Користуюсь добрим ділом і любуюся здоровим тілом.