обреченный решти бых речен рекоста

Ростислав Ярцев
«обреченный решти бых речен»
— рекоста —
паче тли изыдох аз не вемь апостол
опостыль о костыль а стужащи выставь
ни креста
ни хлыста
ни свиста

чьсо глаголеши падаль
не вемь остави
се бо смерть обустроил семью мостами
се бо мертвый семью покидаю живу
яко вои твою дружину

наипаче остави ны
тщи и нищи
станем иовом выти на пепелище
расплещи себя слове вовек и ныне
отыди
упади
отрини