Fetita mea

Галина Чиореску
Am crescut fetita mea -
Cea mai gingasa copila,
Cea mai blinda si umila,
Cea mai dulce este ea!

E smerita si desteapta,
Pentru toti mereu se roaga,
Cind ii este greu - ea rabda,
Caci la suflet e curata.

Toata lumea o stimeaza,
Toti o simpatizeaza,
Ea iubeste lumea toata
Si corect cu toti se poarta.

Ea e sensul vietii mele,
E luceafar printre stele,
O iubesc la infinit
De cum pe lume a venit.

      

          Jana, esti lumina ochilor mei, esti cea mai
          scumpa comoara de pe pamint care cu nimic nu se compara!
          Domnul, caruia ii slujesti, sa te binecuvinte si sa te rasplateasca
          pentru toata bunatatea ta! Sa faca, ca dreptatea ta sa straluceasca ca
          soarele!!! Fii fericita, scumpetea mea!


                15.01.2021