Коли на небi свiтять зорi

Владимир Прохода
Коли на небі світять зорі,
Панує тиша  навкруги,
Стають добрішими суворі
Мої думки, не вороги...

Душа шукає свої крила
Щось завмирає в глибині,
Багато  чого завинила
Нам наша доля, може й ні...

Чого ж  сумують мої вірші,
Поміж рядків живе печаль,
Вони цнотливі, а не грішні
Як я на превеликий жаль...

Спливає час, минають ночі,
Шукаю зоряні шляхи
І не зімкну до ранку очі,
Вуста шепочуть молитви...


 П.В.М.    22.01.2021г.