Любовi плювати на здоровий глузд - 2021

Дмитрий Погребняк 555
Любові плювати на здоровий глузд
вона сідлає серце і голопом скаче
і почуття теж не запряжені - без узд
і чоловік крім жінки нічого не бачить...
Адже зелені очі мабуть парочка гнідих
а нігтики рожеві як підкови цокотять
і вкотре посмішка дасть її під дих
і від краси чоловік не зможе устоять...
Миттєво опинившись біля ніг жіночих
він знає що долю не зможе зупинить
тоді нарешті гнідим подивиться у очі
і скаже:Я не зміг тебе не полюбить!...