Боротимусь я до останку

Клавдия Дмитрив
( Вустами Сергійка Кондрацьких )

Я ЖИТИ, ОЙ ЖИТИ Я ХОЧУ!
Всевишній, здоров’я верни!
Молитву щоразу шепочу:
«Хворобу страшу відверни…

Всели мені, Боже, надію,
Ні миті мене не лишай,
Здоровим лиш бути я мрію,
За руку мене все тримай…».

Сьогодні мені лиш шістнадцять,
Й хвороба страшная гризе,
Я мрію в здоров’ї купаться…
Змією вона все повзе.

Збираюся з силою духу
І віри в життя не гашу,
Я терплю нестерпную муку
Й здоров’я у Бога прошу.

Прикутий до ліжка, і кома,
І спроба на ноги звестись.
Повила недуга і втома…
ЗДОРОВ’Я, ДО МЕНЕ ВЕРНИСЬ!!!

Я вдячний усім за молитву,
Підмогу усю, що іде.
З хворобою вийшов на битву -
Вона свої сіті пряде.

Я ЗМОЖУ, Я ВСЕ ПОДОЛАЮ!
Недуга від мене піде,
Я Боженьку щиро благаю,
Й здоров’я до мене прийде.

Боротимусь я до останку
Й надії не тратиму я,
В здоров’ї проснусь на світанку
Й щасливою буде сім’я.

28.01.2021 р.