Viitoarea mamica

Галина Чиореску
O inima de mama viitoare
E intr-o continua asteptare,
Asteapta pruncul pe lume ca sa vina,
Sa poata sa-l ridice spre lumina.

Si buzele-i nerabdatoare
Asteapta ca sa-l scalde-n sarutare,
Iar minile, de obicei trudite,
Asteapta sa-l mingie, sa-l alinte.

Ea-i simte atunci orice miscare
Si il asteapta cu mare nerabdare,
Deja nu-i singura, iar asta-i da putere
Si ii aduce multa mingiere.

In corpul unei mame viitoare
Sub inima-i mai bate o inimioara,
Ea are o misiune atit de importanta,
Ca viata s-o transmita mai departe...


                27.01.2021