Украинский Гарик 832

Владислав Красса
Український Ґарик 832



За мотивами І. Губермана

Багато в світі всякого-всього,
Потрібні і манери, і замашка.
І кожен — кухар щастя є свого.
От тільки щось продукти вибрать важко.


   Владислав Красса
"Тисяча із Хвостиком".