Пам, ять самий пiдлий зрадник на свiтi - 2021

Дмитрий Погребняк 555
Дописано до слів Єріх Марії Ремарк.

Пам'ять самий підлий зрадник на світі
вона приходе у самий непотрібний момент
ми потрапляємо в думках знову в її сіті
вивуджуємо з себе нашого життя фрагмент...
Пам'ять самий підлий зрадник на світі
ми завжди до минулого жалість відчуваємо
хоч наші спогади товстим шаром пилу вкриті
увесь цей бруд сльозами гіркими змиваємо..
Пам'ять самий підлий зрадник на світі
в нас паростками віри з добротою проросте
коли розпустяться у почуттях любові квіти
ви ці хвилини щастя нікому не віддасте...