Знову повертаючись - 2021

Дмитрий Погребняк 555
Знову повертаючись до остиглої любові
ми до почуттів прийдемо по своїм слідах
спогад о минулому не завдасть нам болю
ще жевріє віра в наших зранених серцях...
Знову повертаючись у день знайомства
де ми з ніжністю тоді взялися за руки
те що ми не разом - це не долі помста
але нас ще манять тихі поцілунків звуки...
Знову повертаючись на теж саме місце
мабуть в нас ще є спроба вже остання
і дорогу к щастю ми знайдемо звісно
давай виправдаємо...згаслі сподівання...