Poezia

Галина Чиореску
Poezia este in mine,
Este in afara mea,
Ea este peste tot!

S-aceasta bizara poezie,
Atunci, cind inima-mi bate pustie
Si striga cu jale in noaptea tirzie
Ea vine incet si ma mingie,
Mi-aduce caldura si bucurie,
Ma pune-ntr-o stare de euforie
Asa cum de veacuri s-o faca ea stie,
Caci in sufletul meu o port...