Cind veti citi

Галина Чиореску
Cind veti citi aceste rinduri,
Voi fi eu doar o amintire,
Dar voi veti sti, c-aceste ginduri
Cindva in capul meu venira...


Si veti ghici ce-am vrut sa spun
Atunci in noapte cind le-am scris,
Eu doar pe pagina le pun
Pe buze c-un suris.


Si ce veti zice dupa mine,
/Ciar de m-ati lauda/,
Ma veti vorbi de rau ori bine -
Nu-mi va pasa deja!


              12.01.2021