Am vrut sa spun

Галина Чиореску
Am vrut sa spun. Ce-am vrut - am spus,
Dar nu stiu cine va-ntelege
Si va putea cumva sa lege
Tot ce-am avut de spus.


Caci totul este prea bizar
Si poate n-are nici un rost
Sa se dezlege tot ce-a fost
Si pentru mine a fost amar...


Lasati sa treaca peste veacuri
Acest delir, nu-l deranjati,
Cu mine odata-l ingropati
S-o sa vedeti, ca o sa treaca....


           12/01/2021