Calcati pe urmele mele

Галина Чиореску
             "Calcati pe urmele mele, intrucit
             si eu calc pe urmele lui Cristos"

                1 Corinteni 11:1


Calcati pe urmele mele,
/Doar a mele greseli sa nu repetati!/
Si in aceste vremuri grele
Fiti tari mereu si vegheati!


Privirea in sus indreptati-o,
/De-acolo va veni izbavirea!/
Si slava lui Isus cintati-o,
Caci El de pacat a salvat omenirea!